• Wed. May 22nd, 2024

Un cabinet cardiologie Bucuresti la care nu se sta la coada

By

Uneori tensiunea creste din cauze obiective. O persoana sensibila se sperie de un anumit lucru, se cearta cu cineva drag si aude lucruri pe care nu si-ar dori nimeni sa le auda vreodata, este anuntata ca ramane in somaj sau sufera o pierdere materiala sau a unei persoane dragi coplesitoare si tensiunea creste alarmant. Dar acelasi lucru se intampla cand un pacient asteapta la usa cabinetului de cardiologie si vede ca in fata lui intra atat de multe persoane, incat se teme sa nu fie obligat sa revina a doua zi. Din pacate, aceste lucruri se intampla. Se trezeste omul la ora 4 dimineata si nu doarme in noaptea aceea cand stie ca are programare la spital la cardiolog, iar acolo vede cum intra zeci de oameni inaintea sa, desi a fost primul la usa cabinetului.

Exista insa cabinet cardiologie Bucuresti la care nu se sta la coada, fiindca se respecta programarile. In acest loc nimeni nu intra peste rand si oamenilor nu le creste tensiunea asteptand sa le vina randul.

Persoanele care au mai venit la aceasta policlinica stiu nu trebuie sa iasa din cabinet si sa mearga in alta parte pentru teste, investigatii sau tratamente.

Totul se face in cabinet, repede si bine, fiindca aparatura este noua si performanta. La Policlinica Baba Novac exista dispozitiv cu ajutorul caruia se face Holter EKG, o investigatie sigura cu ajutorul careia se descopera aritmiile si tulburarile cardiace.

Investigatia se poate face fie in 24 de ore, la intervale stabilite sau in 7 zile.

Daca pacientul se prezinta intr-un spital este de la sine inteles ca va fi internat, aici insa vine cand este programat, intra, i se face testul si pleaca, fiind atent la ora la care trebuie sa se reintoarca sau la ziua la care se va prezenta, daca investigatia se face la 7 zile.

Cu ajutorul testului Holter TA, profilul tensional real al pacientului va fi realizat fara greseala si in functie de valorile acestuia se va alege si terapia potrivita.

Cardiacul vine linistit in acest loc si pleaca la fel de linistit, fiindca totul decurge conform programarii, iar amabilitatea personalului linisteste.

Dar si omul care a racit puternic sau care acuza dificultati respiratorii vine cu incredere la clinica sa i se faca aerosoli, pentru microunde si pentru masaj. In timp ce aerosolii curatesc perfect caile respiratorii, microundele elimina durerile, produc relaxarea muschilor si refacerea tesuturilor distruse in cazul in care este necesara recuperarea.

Masajul are efecte miraculoase. Mainile pricepute maseaza gatul, spatele, mainile si picioarele si datorita miscarii blande pielea capata un aspect tineresc, fiindca se si hidrateaza, dar se actioneaza si asupra celulitei. In plus, masajul inseamna relaxare totala si eliminarea stresului.

Parintii au motive sa fie multumiti pentru ca policlinica a deschis de curand si un cabinet de cardiologie pediatrica.

Bolile moderne sunt nemiloase si efectele lor sunt devastatoare, daca nu se actioneaza la timp. Afectiunile cardiace prezente si nedepistate la timp la copii duc la complicatii pentru ca prin energia lor, micutii alearga, fac sport, se joaca si aceste activitati sunt interzise cand micutii prezinta anumite boli cardiace.

Aparatele de gimnastica de recuperare sunt dezinfectate si curatate dupa fiecare utilizare si cu ajutorul lor, romanii care au avut accidente sau au fost operati sau paralizati invata din nou sa faca primul pas, sa isi foloseasca mainile, sa vorbeasca si sa stea in pozitia verticala corecta.

Drumul pana la recuperarea deplina este lung, dar nu este greu de parcurs fiindca se realizeaza sub atenta indrumare a specialistilor.

La cabinetul dermatologic vin cei care au diferite iritatii pe piele, iar iritatiile respective produc neplaceri. Orice pete rosii, maronii sau albe se impune sa fie semnalate dermatologului cat timp acesta poate interveni inainte de a se agrava situatia. Exista si cabinete pentru diabetici si pentru pacientii cu afectiuni digestive.

Lista terapiilor este lunga, iar aparatele si dispozitivele de la clinica uimesc pacientii. Foarte importante sunt si comentariile postate pe site de fostii clienti care lauda priceperea si amabilitatea personalului, calitatea serviciilor si onestitatea preturilor.

Un alt castig pe care il au persoanele care vin aici pentru consultatii, investigatii si tratamente este acela ca omul se poate programa dupa ce iese de la serviciu, adica la orele 18 sau 19, stiut fiind ca de luni pana  vineri, clinica este deschisa de la ora 8 la ora 20.

Aceasta marja generoasa de timp permite si pensionarului sau casnicelor sa se prezinte la consult mai de dimineata, dar si salariatului sa vina la consult dupa serviciu.

Programarea la consultatie se face telefonic si alegerea este foarte buna ca raspunsul se afla pe loc. Se poate comunica si in scris cu reprezentantul policlinicii: prin adresa de e-mail sau completandu-se formularul de contact.

Si la mesajele scrise se raspunde in cateva minute.

Lumea este incantata ca in acest loc se pot trata mai multe afectiuni si ca programarea nu ia mai mult de 4-7 minute, iar in fata usii cabinetului nu se sta la coada.

In prezent, persoanele cardiace care vin la policlinica nu mai au emotii ca nu vor intra sau ca altcineva va intra in fata lor. Ordinea care domneste aici este proverbiala, iar profesionalismul medicilor si asistentelor de top.

O policlinica de top in care clientii se simt respectati sta la dispozitia bucurestenilor, dar si persoanele din tara sunt libere sa isi faca programari.

O vizita pe site aduce linistea in sufletele speriate putin de anumite semne ale organismului si speranta insanatosirii.

By