• Sat. Jun 15th, 2024

Importanta cadourilor in viata unui cuplu [Cadouri pentru femei si barbati]

By

cadouri pentru femei

Partenerii sunt jumatatile noastre mai bune. Ar trebui sa fie prima sarcina din lista noastra de lucruri de facut aceea de a-i face sa se simta adorati. Deci haideti sa alegem un simplu cadou de multumire pentru a ne exprima recunostinta si pentru a-i face pe partenerii nostri sa simta ca sunt speciali. Poti gasi cu usurinta cadouri pentru femei impresionante sau cadouri pentru barbati utile si de care acestia sa se bucure.

Cu ajutorul unui cadou iti poti transmite scuzele sincere

conflictele sunt o parte integranta a oricarei relatii, nu? Unele ar putea fi doar glume jucause, in timp ce altele ar putea fi o cearta aprinsa. Ranile devine o parte indispensabila a oricarei disensiuni. Dar cand ne dam seama ca cearta  a fost din vina noastra, este prea tarziu sa ne cerem scuze?

Cand este greu sa ne linistim partenerii si acestia sunt prea raniti pentru a ne auzi explicatiile, oferirea de cadouri poate face minuni! Este una dintre cele mai eficiente moduri de a ne transmite vinovatia si de a le cere scuze. Sa punem o nota personala cadoului. Nu numai ca va infatisa eforturile noastre, ci va fi si un simbol despre cat de rau ne pare cu adevarat. Un simplu trandafir rosu, o scrisoare, un DVD cu filmul lor preferat pentru a le spune cat de mult inseamna pentru noi, o patura calda sau un aparat de masaj, sunt doar cateva idei de cadouri care vor fi de folos.

Cadourile au rolul de a reaprinde romantismul

De inteles, nicio relatie nu va ramane aceeasi. Fiecare relatie va face tranzitia – cu incredere, intelegere si dragoste – si va deveni o legatura mai puternica. Fara acestea, relatia ar putea pierde scanteia.

Relatia noastra este ca lutul brut si modelarea ei este in mainile noastre. Dar putem oferi cadouri pentru a recrea unele dintre amintirile timpurii ale relatiilor noastre. Acest lucru nu numai ca va resuscita romantismul, ci va deveni si un motiv pentru a pastra amintirile. Deci, haideti sa alegem un cadou romantic, sa planificam o cina la lumina lumanarilor sau sa facem ceea ce ne place cel mai mult. Ideea este sa ne facem partenerul sa se simta special si trebuie sa ii oferim putin timp de calitate. Se pot alege numeroase cadouri in acest sens – un set distractiv cu ruleta si shoturi este un joc de care va veti bucura amandoi. O cana cu constelatii este o alta solutie pentru a-i aduce aminte de acea seara romantica in care v-ati facut declaratii. O harta razuibila va poate aminti de toate vacantele frumoase petrecute impreuna.

Caourile contribuie la manifestarea amotiilor

Fiecare relatie trece de apogeul cand incepem sa ne intelegem partenerul fara a fi nevoie sa spunem niciun cuvant. Dar ruperea acestei monotonii devine necesara, in caz contrar, se poate instala plictiseala. De asemenea, societatea patriarhala a conditionat barbatii in asa fel incat multi dintre ei se simt restrictionati sa-si infatiseze emotiile liber.

Oferirea de cadouri ne vine cu siguranta in ajutor pentru astfel de oameni si astfel de situatii. Barbatii tind sa-si exprime emotiile si sa-si transmita aprecierea oferind ceva semnificativ partenerelor lor. In mod similar, femeile care ar putea fi prea timide pentru a-si exprima sentimentele gasesc cadourile o buna oportunitate de a recunoaste eforturile partenerului lor.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5

By