• Sun. Jul 21st, 2024

Urmareste comportamentul cladirilor in timp cu ajutorul echipei Eurosurvey

By

Pe toata durata de viata a unei cladiri, de la stadiul de proiect si pana la momentul demolarii, daca e cazul, este recomandata monitorizarea constructiei. Pentru acest tip de servicii si nu numai, Eurosurvey este alegerea ideala, indiferent de natura sau amploarea proiectelor. Intra pe site si descopera cum te ajuta si de ce este important sa alegi o echipa specializata in astfel de lucrari si daca te-ai convins, nu ezita sa soliciti o oferta personalizata.

Despre Eurosurvey

De peste 14 ani Eurosurvey ofera servicii de masuratori topografice, esentiale in realizarea la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta a constructiilor, precum si intretinerea lor pentru cat mai mult timp.

De ce este importanta monitorizarea contractiilor?

Urmarirea comportarii in timp a unei cladiri se incadreaza in categoria procedurilor vitale pentru aceasta din mai multe considerente. In primul rand, ofera posibilitatea de a observa evolutia tasarilor pe perioada executiei cat si dupa finalizarea acesteia. Se pot descoperi la timp fisuri, crapaturi, desprinderi, pentru a se putea repara inainte ca problema sa se agraveze. In acest mod se evita pericolele, accidentele si daunele materiale care ar putea aparea din cauza unor deteriorari care se extind rapid. In al doilea rand, acest procedeu permite utilizarea cladirii, in scopul in care a fost creata, in conditii de maxima siguranta, pentru persoane si mediu. Fie ca este vorba de constructii cu destinatie comerciala, industriala sau rezidentiala, monitorizarea nu poate lipsi sub nicio forma.

Pentru o precizie cat mai ridicata se folosesc metode topografice precum nivelement geometric (cu portee egale) sau de capat cat si o aparatura pe masura – nivela Trimble DiNi 03 cu o precizie de 0,3 mm pe dublu km de nivelmentPoti apela la experienta unor specialisti in masuratori tehnice si topografice, 1D (altimetric-cota) , 2D (planimetric) sau 3D (planimetric si altimetric), cum sunt cei de la Eurosurvey. Daca in alegerea ta te orientezi dupa rezultate, echipamentul din dotare, experienta si expertiza, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, riscurile vor fi diminuate pe cat posibil, iar durata de viata a cladirii se va prelungi considerabil.

Care sunt tarifele pentru monitorizarea constructiilor?

Nicio interventie nu se asemana cu alta, date fiind proprietatile distinctive ale fiecarei cladiri in parte. Tocmai de aceea nu este stabilit un pret universal valabil, ci se calculeaza in functie de context. In acest sens, factorii determinanti sunt dimensiunea, natura sau complexitatea proiectului vizat, insa preturile se pastreaza intotdeauna la valori accesibile. Alege Eurosurvey si vei avea garantia unei colaborari dominate de calitate, profesionalism, acuratete si dedicare, valori esentiale pentru servicii profesionale la cel mai inalt nivel.

By