• Wed. May 22nd, 2024

Un vestiar metalic, piesa de mobilier ideala in cele mai diverse domenii!

vestiar metalic

Ce legatura exista intre un institut de cercetari medicale, o sala de fitness si o clasa normala dintr-o scoala generala? Ai putea spune ca niciuna, insa daca privesti cu atentie vei observa ca, in toate aceste medii, este utilizata aceeasi piesa de mobilier: un vestiar metalic.

Realizat din tabla de otel de cea mai buna calitate, are o rezistenta deosebita la socuri, la temperaturi extreme sau schimbari bruste ale temperaturii, la varsarea accidentala de vopseluri sau alte substante. In plus, in oferta www.viamond.ro sunt disponibile modele diverse, cu diferite dimensiuni, care se caracterizeaza printr-o mare capacitate de depozitare.

vestiar metalic

Domeniile in care este recomandata folosirea unui vestiar metalic

Aceste obiecte de mobilier sunt prezente in toate institutiile ai caror angajati poarta uniforma. Cadre militare, politisti, jandarmi sau angajati ai firmelor private de protectie si paza au nevoie de un spatiu in care sa isi depoziteze hainele obisnuite pe durata programului de lucru.

La fel procedeaza si muncitorii din ramurile industriale in care este necesara purtarea unui echipament de lucru special. Exemplele sunt nenumarate, de la firmele de constructii pana la industria producatoare de masini sau fabricile de mobila. Exista modele cu un grad ridicat de rezistenta, capabile sa asigure protectia obiectelor depozitate inclusiv in cazul izbucnirii unor incendii.

In spitale si clinici medicale, precum si in laboratoare de cercetare sunt, de asemenea, folosite diferite tipuri de vestiar metalic. Sunt apreciate mai ales sortimentele concepute special pentru depozitarea unor substante potential periculoase.

Sportivii profesionisti care se antreneaza zilnic, dar si oamenii obisnuiti care merg la o sala de fitness o data sau de doua ori pe saptamana folosesc, la randul lor, un vestiar metalic. Pentru a avea garantia faptului ca portofelul, telefonul, ceasul sau alte valori personale sunt in deplina siguranta, unele produse sunt dotate cu un seif metalic prevazut cu cifru sau cu o cheie speciala.

La fel de utile se dovedesc obiectele de mobilier si in cadrul institutiilor de invatamant primare, gimnaziale sau liceale. Atat elevii, cat si profesorii le folosesc atunci cand trebuie sa se schimbe pentru orele de educatie fizica, sa poarte echipamente speciale la laboratoarele de biologie si chimie sau pur si simplu pentru a depozita rechizite.

Modele apreciate de vestiar metalic

O piesa de mobilier compartimentata, prevazuta cu o usa si cu bancuta, se dovedeste utila in numeroase domenii. Constructia robusta permite folosirea pentru o perioada indelungata de timp, fara a fi nevoie de reparatii. Este dotat cu un perete separator pentru delimitarea compartimentului de haine personale de cele de lucru. In partea superioara are o polita, o bara pentru umerase si un carlig. Este asezat pe o bancuta cu inaltimea de 400 de milimetri, utila atunci cand iti schimbi hainele.

Special pentru scoli, este recomandat un produs dotat cu 12 compartimente, fiecare dintre ele cu sistem propriu de inchidere, cu doua chei. Este prevazut cu picioare de 15 metri, care permit curatarea spatiului de dedesubt si evitarea producerii ruginii sau a acumularii de murdarie. Sunt disponibile mai multe variante de culoare.

Alege modelul de vestiar metalic de care ai nevoie si vei fi sigur ca hainele si bunurile tale sunt depozitate in cele mai bune conditii!

By