• Sun. Jul 21st, 2024

Top 5 avantaje pe care ţi le aduce un job ca model de videochat

By

Atunci când te afli în cautarea unui loc de muncă, evaluezi beneficiile pe care acesta ţi le aduce şi, implicit, posibilitatea de a evolua, în timp, în carieră. Ar fi interesant să afli de ce videochatul a devenit unul dintre cele mai avantajoase joburi şi, implicit, care sunt beneficiile de care se bucură un model care a ales deja să lucreze într-un studio de videochat. Alege videochat-ul – un domeniu în continuă dezvoltare, unde ți se asigură numeroase beneficii. Studio20 îți propune o ofertă de angajare excelentă – află mai multe în continuare!

  1. Jobul este 100% legal

Întotdeauna vor exista discuții, dar un lucru este sigur: videochat-ul este un domeniu complet legal! Acesta este reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. Acest lucru înseamnă, desigur, că și profesia de model de videochat este legală.

Pe lângă acest lucru, și studio-urile de videochat au responsabilitatea de a respecta complet și corect legile aplicabile. Studio20 garantează acest lucru, asigurând transparență inclusiv privind veniturile câștigate: fiecare model semnează lunar un act adițional care detaliază suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat.

  1. Câștiguri salariale excelente din prima lună

La Studio20 nu ai nevoie experiență în domeniu pentru a te bucura de un salariu care să îți satisfacă toate dorințele şi să corespundă asteptarilor tale. Studio-ul de videochat asigură un venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru.

La această sumă se adaugă și diverse comisioane de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung. De asemenea, după 12 luni de activitate, se adaugă un bonus de fidelitate, calculat pe baza câștigurilor din lunile anterioare.

  1. Flexibilitatea de a-ți stabili programul

Flexibilitatea programului de lucru este din ce în ce mai căutată în prezent și poate reprezenta un factor important în alegerea jobului şi a unei cariere. Echipa Studio20 ține cont de acest lucru, astfel că se poate lucra în ture: în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, modelele pot alege dacă să lucreze de la unul din sediile Studio20 sau din propria acasă.

Acest lucru este extrem de avantajos în special pentru studente, întrucât acestea își pot stabili programul de lucru în funcție de cursuri. Însă poate reprezenta un avantaj pentru oricine, permițând modelelor să se concentreze pe diverse pasiuni și hobby-uri sau să rezolve diverse probleme personale în timpul zilei și să lucreze seara sau noaptea.

  1. Confidențialitate

Studio20 ia foarte in serios confidențialitatea – fiecare model trebuie să considere locul de muncă un spațiu sigur, unde se simt confortabil. Astfel, acestea pot alege să lucreze sub un pseudonim, pentru a nu îți face griji că vor fi descoperite în viața reală.

De asemenea, studio-ul de videochat propune și opțiunea de videochat glamour! Această abordare este perfectă pentru modelele timide sau temătoare în ceea ce privește nuditatea, întrucât nu trebuie să se dezbrace absolut deloc în fața camerei! Întreaga activitate de videochat se bazează pe discuții, iar bărbații vor fi atrași de look-ul general, dar și de diverse alte aspecte, precum tonul vocii, râsul, gesturile, mimica.

  1. Se asigură training și consiliere de imagine

După cum am menționat anterior, Studio20 nu consideră că experiența este un criteriu esențial pentru angajare. Astfel, compania asigură, în primele săptămâni de muncă, o perioadă de training. În acest timp, modelul va avea ocazia de a afla diverse trucuri utile din industrie, de a se familiariza cu site-urile pe care va lucra și de a învăța să utilizeze aparatele tehnice și video.

De asemenea, tot în primele săptămâni va participa și la prima ședință foto. La aceasta vor fi prezenți și consilierii de imagine, care vor fi atenți la orice detalii. Ulterior, aceștia vor oferi sfaturi prin care modelele să își îmbunătățească look-ul (ținute, coafuri, machiaj) și comportamentul (mimică, gesturi, limbaj).

 

 

 

 

Te-au convins aceste 5 avantaje? Atunci nu rămâne decât să intri aici și să contactezi echipa Studio20 pentru a stabili un prim interviu! Fă primul pas spre noua ta carieră ca model de videochat!

By