• Sat. Jun 15th, 2024

Termos tritan pentru copiii care vor merge la scoala

By

Este tare frumoasa vacanta, dar fara scoala greu reuseste cineva in viata! Nivelul studiilor este un criteriu prioritar la angajare si daca in trecut gaseau de lucru si absolventii de gimnaziu sau cei care aveau zece clase, in prezent le este greu si celor cu facultate sa se angajeze. Cresc pretentiile angajatorilor, dar si cele ale candidatilor pentru un post.

In plus, scoala formeaza deprinderi asa de necesare pentru viata si este, alaturi de familie, principalul furnizor de educatie. Sfarsitul vacantei aduce si nostalgie in sufletele copiilor, dar si bucuria revederii cu colegi si prieteni, cu educatori dragi.

Sunt multe de povestit, poze de aratat, planuri de viitor de conturat. De la sfarsitul lunii august incep pregatirile pentru noul an scolar.

Mai intai, elevii se pregatesc sufleteste. Incep sa isi faca temele pentru vacanta, se mai uita pe o carte, isi fac ordine in fise si in culegerile de exercitii.

Parintii ii sustin in tot ceea ce au de facut si in plus incep sa le caute: rechizite, uniforme, incaltaminte, echipament de sport si termos tritan in care sa isi puna apa rece si proaspata pentru zilele calduroase care au mai ramas si ceai pentru zilele reci.

De unde poate fi luat un asemenea termos in culori atragatoare de dimensiuni potrivite copiilor? De pe site-ul magazinului Uzspace, de unde isi pot comanda astfel de recipiente si adultii. Este de ajuns ca persoanele care au nevoie sa puna sticlele in cos si sa finalizeze comanda pana la ora 16, iar a doua zi, termosurile din tritan vor fi aduse la poarta cumparatorului.

Ce are special acest termos? De ce este potrivit pentru scoala?

In primul rand este facut din tritan, iar acest material este prietenos cu organismul uman, fiindca nu modifica sub nicio forma calitatea lichidelor pastrate in el. In al doilea rand are capacitatea de a mentine apa rece si ceaiul cald sau laptele cald pana cand micutul va consuma aceste lichide cu placere din sticla. Sistemul perfect de inchidere nu permite alterarea lichidelor, nici varsarea lor in ghiozdan peste carti si caiete.

In afara capacului din silicon, exista si un buton de siguranta. Micutii isi mai trantesc ghiozdanele, sunt neatenti cu lucrurile lor, dar termosul din tritan nu cedeaza usor. El poate fi utilizat si anul urmator, daca intre timp nu apar alte modele si micutul nu doreste un alt termos nou, aflat in tendinte in acel timp.

La intoarcere, termosul din tritan este golit complet, apoi spalat bine cu detergent de vase, fiindca asa este igienic.

Asemenea termosuri care sunt in voga acest an si se preconizeaza ca vor fi si anul viitor nu sunt scumpe, au capacitati diferite si sunt la fel de frumoase ca un basm cu printi si printese.

Termos Glorious Youth 520 ml vine cu un mesaj constructiv si cu cele mai placute culori. Un portocaliu dulce se combina cu un vernil superb, pe fond alb metalizat, iar rezultatul este de vis! Orice copil si-ar dori un asemenea exemplar in ghiozdan si in mainile sale. Desenele tematice demonstreaza ca acest termos din tritan a fost gandit special pentru scoala. Pe termos apar obiecte din universul scolii: un caiet deschis, un aparat de fotografia si o umbrela pe care o ia elevul cu el in diminetile ploioase la scoala ca sa nu isi ude hainele.

Termosul Sweet Baby 580ml poate fi dat copilului la gradinita sau la cresa, fiindca se recomanda ca fiecare copil sa bea din recipientul sau.

Termosul este verde, avand un desen haios pe suprafata sa si inscriptia Smart Baby.

Doua termosuri pentru un copil sunt suficiente, iar trei sunt ideale, pentru ca fiind mai multe pot fi puse la sterilizat pe rand. Termosurile pentru scoala trebuie comandate acum si in acelasi timp cu ele si sticlele din tritan pentru adultii care in fiecare dimineata se duc la serviciu.

Este foarte bine sa stie cineva ca are in servieta o sticla perfecta care nu permite cafelei sa pateze documentele importante si care tine cafeaua calda de la prima ora a diminetii, pana la ultima inghititura!

O sticla din plastic inseamna apa cu microplastic, cafea si ceai cu microplastic, dar si pericolul ca lichidele din ea sa se verse pe lucruri care trebuie sa fie protejate.

Cine practica sport in mod regulat sa nu uita sa isi puna si o sticla din tritan pentru sportivi, care este mult mai mare decat celelalte!

Sticlele din tritan sunt gradate pentru monitorizarea consumului de lichide, fiind prevazute si cu o strecuratoare care retine eventualii samburi de lamaie, in cazul in care se adauga suc de lamaie apei sau frunze de menta maruntite atent.

Uzspace raspunde nevoilor omului modern de recipiente sanatoase si sigure care sa il ajute sa se hidrateze corespunzator si in zilele caniculare, dar si cand depune mult efort. Acelasi furnizor inlocuieste un material ieftin, dar poluant cu unul de calitate superioara, cu tritanul, care este mult mai rezistent si refolosibil.

Termosul trebuie sa fie nelipsit din concediu fiindca pe drum senzatia de sete este suparatoare in zilele toride. Un termos din tritan nu ocupa loc mult, nu se sparge, nu este pretentios si apa din el  nu se varsa si nici nu se incalzeste.

Tritanul este cel mai bun material termoizolant la ora actuala si ar fi benefic ca utilizarea sa sa se extinda.

Cu termosurile si caietele noi pregatite, cu hainele elegante cumparate si cu sufletele pregatite sa primeasca multa lumina, elevii asteapta sa inceapa scoala.

By