• Sun. Oct 1st, 2023

Sfaturi utile pentru a alege portofelul potrivit

By

Cauti un portofel care sa fie potrivit cu stilul si personalitatea ta? Este minunat, dar nu uita de functionalitate. Ai in vedere faptul ca un portofel de buna calitate trebuie sa fie si functional, pentru ca acesta este motivul pentru care il cumperi, nu? Ca sa iti gazduiasca unele dintre cele mai importante obiecte!

Alege optiuni fara numerar

Pe masura ce lumea in care traim evolueaza intr-o societate fara numerar, aveti nevoie de un portofel care sa poata sa va ajute sa faceti o astfel de schimbare? Daca aveti nevoie de numerar pentru ceva precum un tonomat de parcare sau cheltuiti sub pragul minim al cardului intr-un magazin, acesta poate fi transportat in buzunarul jachetei sau depozitat intr-o geanta.

Concentrati-va pe calitate

Un portofel nu este un articol pe care il recumparati des. Daca va concentrati pe marci care ofera portofele realizate din cele mai bune materiale, puteti pune cu usurinta mana pe unul care va dura ani, chiar decenii. Cheia calitatii este sa ne amintim ca tipurile de piele nu sunt toate la fel. Modul in care pielea este tratata si colorata, impreuna cu animalul din care provine, pot afecta longevitatea produsului.

Alege un stil atemporal

La fel ca si calitatea materialelor, atunci cand cautati un stil de portofel atemporal, clasic, va anula nevoia de a cumpara altul odata ce vechiul portofel nu mai este a moda. Asta inseamna sa alegeti culori precum maro, negru sau bleumarin, care nu se vor demoda niciodata. Cele mai populare stiluri de portofele atemporale sunt cele care au o constructie simpla, functionala si nu este nimic rau in asta. Nu e musai ca portofelul sa fie excesiv de accesorizat.

Sunt mai multe astfel de modele pe care le puteti alege. Au o estetica fara varsta, care le face preferentiale pentru cumparaturi rationale, atunci cand investiti in astfel de accesorii. S-ar putea sa doriti sa alegeti o optiune inteligenta si una mai casual, astfel incat sa puteti utiliza cu usurinta una pentru tinute mai formale si alta pentru atunci cand aveti o tinuta relaxata. De asemenea, este posibil sa doriti sa aveti mai multe culori si mai multe dimensiuni de portofele. Spre exemplu, atunci cand sunteti in vacanta si aveti mai multe carduri sau bani pentru drum, un portofel mai mare se va dovedi mai util decat portofelul mic pe care il utilizati la costum, la diverse evenimente.

By