• Wed. May 22nd, 2024

Serviciile de pompe funebre aduc tristete si mangaiere in acelasi timp

By

Cand trece masina funerara un val de tristete arunca peste lume, dar si de respect. Asa trebuie sa decurga o inmormantare decenta: cu un sicriu elegant in care sta decedatul curat, imbalsamat, frumos si bine imbracat si chipul sau este linistit. Nimic nu tulbura, ci totul este cat se poate de natural.

In masina funerara, sicriul are un loc special din care nu aluneca, iar pe distante mari usa se inchide. Masina are insemnele speciale ca toate celelalte masini din trafic sa aprinda si ele luminile, fiindca moartea unui om nu poate sa treaca neobservata. Florile si coroanele sunt asezate in masina si ele ca lumea sa nu se mai oboseasca si sa le duca in mana de la capela la cimitir.

Serviciile de pompe funebre aduc multa tristete, dar sunt indispensabile. Prezenta masinii funerare care a venit sa duca sicriul de la capela la mormant este un fel de trezire la realitate: pentru decedat s-a facut tot ceea ce se putea face, iar cei ramasi in viata trebuie sa ii cinsteasca memoria si sa traisca frumos, pretuind fiecare clipa a vietii.

Masina nu scoate fum, straluceste de curatenie, sicriul nu aluneca, nu il ploua, nu il ninge si nu il bate soarele, soferul conduce atent si se poarta decent pentru ca a facut sute de transporturi funerare de-a lungul carierei sale.

Activitatea personalului de la firmele de pompe funebre alese sa se ocupe de organizarea inmormantarii aduc si tristete, dar si un val de mangaiere apartinatorilor. Viata celui drag s-a sfarsit si ceremonia trebuie sa isi urmeze cursul. Nici trupul lipsit de viata nu mai poate fi tinut in afara celor trei zile, fiindca ar fi o tortura pentru el, oricat de bine pregatit ar fi fost, dar nici apartinatorii nu pot fi tinuti in tensiune si in tristete.

Tot ceea ce fac acesti profesionisti de la firmele de pompe funebre au rolul de a anestezia durerea familiei indoliate. De la primul apel catre reprezentantul firmei, apartinatorul realizeaza faptul ca are la capatul celalalt al firului pe cineva care se va implica total ca trupul neinsufletit sa fie pregatit atent, masina spalata si revizuita, coroana din flori naturale realizata cu mult simt estetic, actele necesare inmormantarii sa fie gata la timp si ele.

De asemenea, la cererea familiei ei pot aduce cosurile cu coliva la biserica, batistele, lumanarile si prosoapele ca nimic sa nu mai ingrijoreze pe cel aflat in doliu. Nu este vorba de delasare din partea familiei ci intervin doua aspecte:

  1. Sa apeleze la persoane cu experienta si calificarea necesara ca nimic sa nu se faca gresit.
  2. Sa isi menajeze fortele atat de necesare zilelor si noptilor de la priveghi si mai ales inmormantarii.

Un decedat nu poate fi pregatit la fel de bine acasa, cum este in sala special autorizata a firmei de pompe funebre care este inscrisa pe site-ul dispeceratului 07 Funerare. Acolo personalul calificat dispune de echipamentele necesare, de spatiul necesar si de produse cu care pot infrumuseta chipul celui decedat.

Ei stiu tehnicile prin care mortul poate sa ramana frumos pana in ultima zi a inmormantarii, ei au produsele speciale de machiaj care nu se curata de pe fata si care se potrivesc unui chip lipsit de viata.

Un apartinator care nu s-a mai confruntat cu un deces, pus in fata atator sarcini va intra in panica si va claca. El va fi tentat sa intrebe in stanga si in dreapta si va constata ca uneori sfaturile se bat cap in cap, timpul trece si etapele organizarii se parcurg cu intarziere.

In acele momente va intelege un apartinator cat de importante sunt firmele de pompe funebre.

Familia care apeleaza la aceste firme isi rezerva timp sa petreaca alaturi de cel care pleaca, sa se linisteasca, sa se ocupe de oamenii care vin sa incurajeze si sa aduca flori.

E perioada in care trebuie si haine de doliu si tarie morala pentru a trece peste pierdere si a accepta un alt inceput. Nu este usor sa accepte cineva ca nu se va mai bucura de imbratisarea calda a unei persoane, de vocea ei duioasa si de ajutorul oferit in cele mai grele situatii.

Familia este cea care realizeaza listele de dorinte si personalul firmei le indeplineste.

In acestea se pot regasi dorintele si preferintele decedatului manifestate in timpul vietii. De pilda, in achetele cu alimente se vor regasi produsele care ii placeau defunctului, evitandu-se felurile de mancare pe care nu le consuma cu placere.

Masa de pomenire este normal sa aiba loc si meniul sa fie ales cu grija. Parastasul este un prilej de intalnire al tuturor celor care l-au cunoscut si de depanat amintiri frumoase cu el.

Oamenii frumosi se despart decent, fara sa urle, fara sa blesteme, multumind cerului pentru tot ce a fost frumos. 07 Funerare contribuie decisiv la aceste momente de multumire ale apartinatorilor, punandu-le la dispozitie firme de pompe funebre de top care ofera servicii excelente.

Persoanele carora le-a murit cineva drag sa intre pe site-ul 07 Funerare si acolo vor vedea exact ce trebuie sa faca pentru organizarea impecabila a inmormantarii! Vor avea la dispozitie echipe de profesionisti care vor actiona cu pricepere  ca totul sa fie gata la timp. Fara iesiri in oras cu ochii plini de lacrimi si chipul desfigurat, fara ameteli din cauza oboselii acumulate, familia indurerata va putea sa arate decent si sa se comporte decent la despartire.

Serviciile de pompe funebre aduc liniste si mangaiere prin ceea ce fac!

By