• Sat. Jun 15th, 2024

Pavaje cu aspect de ardezie, piatra naturala sau granit la costuri avantajoase

By

Iubiti eleganta pavajelor de ardezie, granit sau piatra naturala, dar costurile de achizitie si montare sunt prea mari? Nu trebuie sa renuntati la dorintele dumneavoastra din cauze economice.

Acum puteti avea pavaje cu aspect de granit, marmura sau piatra naturala care se potrivesc oricarui buget. Noua tehnica de pavare – cu beton amprentat – este avantajoasa din punct de vedere economic si foarte permisiva din punct de vedere estetic. Este o tehnica din ce in ce mai utilizata in realizarea pavajelor in proiectele rezidentiale, comerciale si publice.

Betonul decorativ poate reda realistic aspectul altor materiale de pavaj precum ardezia sau granitul, respectand atat formele si dimensiunile acestora, cat si coloristica si textura lor. In plus, pavajele realizate cu beton amprentat va ofera durabilitate in timp, efort minim de intretinere si costuri avantajoase.

Ganditi-va cat va costa pavarea aleilor cu materiale naturale! Dar achizitionarea, transportul si manopera pentru realizarea unui pavaj cu materiale naturale?

O solutie mult mai ieftina este alegerea betonului decorativ. Va asiguram ca acest compromis nu afecteaza deloc designul pavajelor dumneavoastra si nici permanenta acestora. Dimpotriva, vi se ofera garantia unei durabilitati de peste 20 de ani si – in plus – va bucurati de costuri avantajoase.

Optand pentru betonul decorativ in locul clasicelor pavaje realizate din materiale naturale va bucurati si de finalizarea lucrarii intr-un timp mult mai scurt, deoarece, spre deosebire de pavajele clasice care se monteaza piesa cu piesa, betonul decorativ se toarna folosindu-se o formula gata preparata in fabrica. O suprafata de 200 de metri patrati se poate realiza in trei zile.

Merita sa faceti un compromis care consta in testarea unei tehnologii moderne perfectionate in timp pentru a oferi pavajelor dumneavoastra permanenta si decoruri minunate! Alegeti intotdeauna pentru realizarea acestor tipuri de proiecte echipe pricepute, cu experienta si serioase. Detalii pe: beton amprentat targu mures.

 

 

By