• Sun. Oct 1st, 2023

Parbrizul trebuie sa fie sters si curatat pentru un drum fara incidente

By

Bunica se uita atenta la gramajul ingredientelor din care face prajitura, apoi isi da deodata ochelarii jos de la ochi si ii sterge cu o carpa uscata si moale. Daca nu ar face acest lucru, prin lentilele aburite ar gresi totul pentru ca nu mai vede nimic. Profesoara scrie la tabla, explica, trece note si absente in catalog si in carnet si se opreste si ea din activitate sa isi stearga ochelarii.

Omenii au nevoie sa vada clar in fata lor si in jurul lor, sa evite pericolele sa faca foarte bine tot ceea ce au de facut si sa se orienteze in spatiu.

Cand sunt in masina si geamurile sunt pline de stropi sau de zapada, noroc cu stergatoarele de parbriz care curatesc perfect geamul ca soferii sa vada: pe unde merg, cand trebuie sa franeze, cand trebuie sa depaseasca un obstacol intalnit in calea lor.

Pentru buna functionare a sistemului de stergere a parbrizului este nevoie insa uneori de piese care se gasesc greu in magazinele de piese auto pentru ca:

-au pretul foarte mic si vanzatorul nu ar avea mult de castigat din vanzarea lor;

-sunt pentru o marca de masina pretentioasa, pe care o conduc oamenii bogati, nu pentru cele care circula frecvent pe sosele.

Un asemenea exemplu il constituie set lamele stergator parbriz BMW Seria 3 E90 E91, piesa importanta care se poate cumpara online cu un click de pesite-ul firmei Apbservice, furnizor de produse si serviciii dedicat marcii BMW. Jumatatea toamnei este inca generoasa, timpul fiind frumos. A cazut bruma in cateva zile, in rest ar fi nevoie de ploaie, fiindca totul este uscat. Cine are stergatoarele de parbriz defecte acum este cazul sa cumpere si piese de schimb pentru ele si sa solicite si inlocuirea celor uzate, fiindca:

-in curand vor urma zilele acelea cu ploi interminabile. Cei care conduc au impresia in acele clipe ca din afara arunca o persoana rau intentionata galeti de apa pe parbriz. Daca stergatoarele nu ar da intr-o parte si in alta stropii, soferul nu ar mai vedea nimic in fata sa. Dar el trebuie sa vada pentru ca masina din fata poate frana brusc si daca nu apasa la timp si el frana, va intra in masina din fata. E suparator sa conduca o persoana pe ploaie si sa nu aiba stergatoarele in excelenta stare.

-urmeaza ninsorile frumoase, fascinante, dar nu pentru cel care conduce si caruia nu ii functioneaza stergatoarele de parbriz. Nu se poate opri din 5 in 5 minute sa fie data jos zapada cu mana de pe parbriz.

Un posesor de masina responsabil este atent la toate detaliile si inainte de venirea iernii si a timpului rau va avea grija sa solicite unei firme specializate:

-diagnoza masinii sale cu echipamente performante pentru depistarea tuturor problemelor;

-reglarea corecta a farurilor ca lumina lor sa nu ii deranjeze pe cei care vin din sens opus;

-revizii periodice ale tuturor componentelor masinii;

-schimbarea bujiilor care sunt uzate, vechi si din cauza carora motorul porneste foarte greu si consuma mai multe benzina sau motorina;

-igienizarea sistemului de climatizare pentru ca in momentul in care se porneste caldura sau aerul conditionat, in masina se simte un miros neplacut, care in mod cert este si daunator sanatatii, fiind plin de microbi;

-revizii la partea electrica. Daca acestea sunt facute de electricieni auto calificati, se exclude posibilitatea izbucnirii unui incendiu in masina in timpul mersului, risurile unor pagube importante fiind eliminate;

-schimburi de ulei de cate ori acestea se impun sa fie facute;

-reparatii ale sistemelor de franare si de directie;

-schimb lichid frana.

Lista tuturor serviciilor si preturile acestora sunt afisate pe site, loc in care persoanele interesate gasesc si datele de contact la care pot face o programare sau pot solicita piese de schimb pentru BMW.

Proiectele firmei sunt vizibile in fotografii care pot fi analizate atent pe site, dar si din mesajele de multumire pe care clientii au simtit nevoia sa le posteze pe site-ul firmei.

Multi posesori de BMW declara ca la aceasta firma au intalnit mecanici de nota 10 care au facut adevatare minuni pentru firmele lor.

Este mentionat de asemenea faptul ca reparatiile efectuate in acest atelier au fost de calitate premium si au costat de 2 ori mai putin decat in alta parte.

Posesorii de BMW sunt multumiti pe deplin ca au la dispozitie sute de piese noi si foarte bune, dar si o echipa de mecanici priceputi care face minuni cu masinile lor, de la diagnoza, pana la inlocuirea unor piese simple, dar indispensabile, reparatii si revizii.

Apbservice ofera garatia posesorului acestei marci de masina ca a efectuat orice reparatie sau revizie in spiritul gandit de fabricant, pastrand originalitatea sistemelor de functionare ale masinii.

O masina de fabricatie germana se repara corect cu piese aduse din Germania si cu mentalitate nemteasca. Posesorilor de BMW le vine mult mai usor acum sa intre pe site-ul firmei prezentate mai sus, sa caute piesa care le lipseste si sa solicite serviciile de care au nevoie, fara sa se deplaseze la sediul firmei. Masina este adusa in acest loc dupa ce s-a facut programarea.

In concluzie, romanii care poseda BMW au la dispozitie una dintre cele mai bune firme care se dedica acestei marci de masina, iar preturile produselor si serviciilor sunt de doua ori mai mici decat la alte ateliere auto.

Cine are nevoie de un amortizor spate BMW Seria 3 E90 E91 E92 – Original BMW il gaseste pe site-ul Apbservice!

 

By