• Sun. Jul 21st, 2024

Fetele tinere au sansa independentei financiare

By

Independenta financiara inseamna multumire deplina si incredere in sine. O persoana se simte importanta cand stie ca ii sunt asigurate posibilitatea de a accesa un credit bancar, asigurare medicala, vechime in campul muncii, iar toate acestea presupun:

-un loc de munca sigur, legal;

-un venit consistent care sa permita creditarea.

De obicei, creditul se obtine mai usor in conditiile in care persoana care il solicita duce o adeverinta de venit de la serviciu si demonstreaza ca are din ce sa isi achite ratele si ii mai raman bani sa si supravietuiasca sau cand banii sunt virati in contul persoanei prin banca respectiva.

In contextul actual, cand si chiriile sunt pe punctul de a se mari si nu se stie cum va evolua piata imobiliara, ipoteza unui credit bancar reprezinta singura sansa de a cumpara un apartament.

Mai este una, dar dupa ce modelul videochat avanseaza si numai daca gaseste reteta succesului: poate castiga premiile anuale puse in joc pentru stimularea celor mai bune angajate, iar unul dintre premii este o locuinta in valoare de sute de mii de euro.

Si ultima perioada traita a demonstrat ca asigurarea medicala este foarte importanta. Oamenii sunt fragili si isi pot pierde sanatatea intr-o clipa. O pandemie, un accident, o toxiinfectie alimentara si internarea in spital sau intr-o clinica privata renumita pentru serviciile sale de calitate premium se impune.

La asigurarea de sanatate obisnuita, angajata Money-studio poate adauga o asigurare privata de sanatate care sa ii rezerve cele mai atente ingrijiri in caz de imbolnavire.

Gandirea preventiva ajuta enorm, de aceea din frageda tinerete orice persoana trebuie sa se gandeasca si la vechime in campul muncii.

La tinerete omul are energie si putere sa se deplaseze la locul de munca pe orice vreme, sa faca naveta, sa isi cumpere diverse bunuri cu banii obtinuti din munca sa. In schimb, la batranete traieste din contributiile virate de angajator la asigurarile sociale si din ceea ce a reusit sa stranga in cont sau sa investeasca in bijuterii, in masini, imobile sau terenuri.

Este bine ca un pensionar sa aiba 3-4 garsoniere in Bucuresti, de exemplu, pe care sa le inchirieze si sa isi completeze veniturile. Salariul garantat de 10 000 de roni pe luna permite o rata lunara de 2000 de lei sau de 2500 de lei, o viata de lux si realizarea de economii pentru zilele mai putin faste sau pentru batranete.

La angajare, Money-studio ofera un bonus de de 500 de dolari, adica suma de 2,436.95 lei, cat un salariu mediu pe economie. E minunat ca la angajare fiecare nou-venita in sistem sa se bucure de aceasta suma.

Acesti bani asigura supravietuirea pana la primul salariu. Angajarea in sistem aduce insa si alte avantaje demne de luat in seama. Acestea sunt:

-posibilitatea de a fi mereu aranjata la locul de munca. Tura nu incepe, pana ce modelul nu este machiat, parul nu ii este coafat si nu se aleg si hainele potrivite. Nu de acelasi privilegiu se bucura o lucratoare de la brutarie sau dintr-un restaurant. Si daca si-ar aranja parul, din cauza mediului umed acesta s-ar indrepta rapid.

-pozitie comoda de lucru si un loc confortabil din care se presteaza activitatea respectiva. Cui nu i-ar placea sa lucreze singura intr-o camera care are un pat urias, oglinzi de calitate premium si o baie curata si moderna?

Aparatura este utilizata de angajata dupa ce a fost instruita in acest scop, iar pe site numai ea are datele de logare, prin urmare, nimeni nu intra in camera angajatei, ii respecta munca si intimitatea.

-sansa de a continua studiile la facultate, chiar la facultatile costisitoare si de a alege tura de lucru in asa fel, incat sa nu coincida cu laboratoarele si cursurile.

-operatii estetice in rate la cele mai dotate si bune clinici de infrumusetare din Romania. Nimeni nu poate contesta dreptul unei persoane de a-si mari buzele, de a-si ridica posteriorul sau de a-si mari sanii. Sunt persoane care isi doresc sa scape de riduri sau de cearcanele suparatoare, de obrajii cazuti. Operatiile estetice au fost inventate pentru a prelungi frumusetea si tineretea unei femei.

Fetele care aduc o candidata pentru un post la studio primeste alte 500 de dolari ca bonus si pot sa isi rotunjeasca in acest fel veniturile.

Se accepta și lucrul de acasa in cadrul studioului, daca angajatele se simt mult mai bine in apartamentele lor.

Angajatorul negociaza pentru salariatele care se disting prin munca si seriozitate sisteme de rate si de leasing avantajoase pentru indeplinirea urmatoarelor visuri:

-cumpararea unui apartament direct de la dezvoltator, fara achitarea unor comisioane;

-excursii exotice in rate pentru ca vizitarea lumii este o forma excelenta de initiere care este potrivit sa se faca la tinerete.

-cumpararea unor masini de lux in leasing avantajos.

Datorita salariului mare, modelele videochat au acces la magazinele exclusiviste, la bijuteriile din aur si platina cu diamante, la tablouri pictate de creatori celebri si la cele mai fine parfumuri si cosmetice. Este important cum poate sa isi traiasca viata fiecare persoana pentru ca oricat de lunga este in aparenta viata, in esenta, timpul ei este asa de scurt!

Incet, incet salariul poate creste rapid de la 10 000 de roni la 10 000 de dolari lunar sau la 20 000-30 000 de dolari in fiecare luna.

Galeriile foto/video prezinta viata de lux a angajatelor si interviurile lor in care se declara 100 % multumite de echipa alcatuita numai din femei si de onestitatea angajatorului in onorarea tuturor promisiunilor.

By