• Sat. Jun 15th, 2024

Curăță și igienizează spații ample cu ajutorul dispozitivelor Uniclean

By

Curățenia și igiena într-un spațiu sunt chestiuni de maximă importanță care trebuie tratate cu atenție și profesionalism. Provocarea apare în momentul în care este nevoie să se realizeze proceduri complexe într-un timp limitat, situații în care sunt necesare echipamente specializate pentru ca rezultatele să se ridice mereu la nivelul așteptărilor. Soluția în acest sens apare din partea Uniclean care îți pune la dispoziție multiple nebulizatoare pentru dezinfecție care să faciliteze munca și să reducă timpul de lucru necesar.

Navighează printre zecile de variante din oferta Uniclean

În funcție de spațiul în care urmează a fi folosit sau de rezultatele ce se doresc a fi obținute există diferite modele de nebulizatoare pentru care poți opta. Calitatea și performanța ating cote înalte pentru fiecare dintre cele disponibile, dat fiind faptul că în conturarea ofertei Uniclean colaborează doar cu producători de renume în domeniul curățeniei.

Nebulizatorul ULV de la WhiteFog cu ceață rece și ceață termică, seria 1200 Professional, cu presiune de 0,4 bari și rezervor de 50L este una dintre opțiunile care îți vor ușura semnificativ munca. Este ideal pentru a fi folosit în igienizarea parcurilor, locurilor de joaca, incintelor de bloc sau a tuturor spațiilor care prezintă constant un flux mare de oameni. Vine la pachet cu un set de accesorii care să te ajute să realizezi cu ușurință orice procedură.

Utilizare facilă printr-o simplă apăsare de buton

Dat fiind faptul că prezintă funcția de pulverizare cu pistol, tot ce trebuie să faci este să ghidezi dispozitivul către zona vizată și să setezi tipul de ceață utilizat. Toată munca va fi efectuată în câteva secunde, rezultând suprafețe perfect dezinfectate și spații igienizate, fără agenți patogeni periculoși.

Solicită o ofertă personalizată de preț pentru un nebulizator Uniclean

Navighează pe site în căutarea modelului ideal pentru tine și, în momentul în care l-ai găsit, adaugă-l în coș pentru a putea urma pașii spre finalizarea comenzii. În acest punct ai posibilitatea să comunici dacă ai cerințe speciale astfel încât echipa Uniclean să poată ține cont de ele în momentul în care stabilesc prețul final. Poți solicita adăugarea sau eliminarea anumitor funcții sau accesorii, acolo unde este posibil, astfel încât să ai garanția faptului că vei plăti strict pentru ceea ce se va dovedi a fi util pentru tine.

Profită de serviciul gratuit de consultanță

În cazul în care ai dubii cu privire la modelul ideal pentru tine, tot ce trebuie să faci este să comunici ce așteptări ai de la un asemenea produs, în ce condiții urmează să îl utilizezi, dar și dacă deții alte dispozitive adiacente care ar trebui să fie compatibile. În funcție de aceste detalii vei primi recomandări adaptate care să îți facă decizia mai ușoară.

Obții spații perfect igienizate, cu minim de efort, atunci când alegi Uniclean!

By