• Sat. Jun 15th, 2024

Costurile enorme ale imbolnavirii

By

Fiecare roman a trebuit sa stea cel putin o data in pat zile si nopti la rand, fiindca nu a putut sta in picioare din cauza bolii. E ingrozitor pentru cineva sa constate ca intr-o zi nu mai poate sa se deplaseze cu aceeasi lejeritate ca pana atunci si nu se mai poate bucura de tot ce are si de frumusetile care il inconjoara! Poate sa fie gradina plina de flori, cand proprietarul ei este bolnav, parfumul si frumusetea lor se irosesc. Posibil sa cante zeci de privighetori, daca nu exista dispozitia de a le asculta, degeaba!

Boala costa enorm pe pacient, pe familia acestuia, pe angajator, pe medici si  intreaga societate. Bolnavul pierde clipe de frumusete si nu mai poate fi multumit din moment ce corpul sau sufera. Exista teama ca situatia se va inrautati si mai ales ca nu vor mai fi bani pentru consultatii, pentru investigatii, pentru tratamente sau pentru o eventuala operatie. De regula, romanul s-a invatat sa lucreze in plus ca sa castige mai mult si sa isi completeze salariul.

Dar ce face el cand nu se mai poate duce la serviciu si in loc de salariul intreg incaseaza 75%. A lucrat pe cont propriu sau la negru si nu a fost asigurat medical? Este si mai rau! Nu va primi concediu medical si va trebui sa isi plateasca spitalizarea. Este ca si cum cineva pleaca in concediu pentru o saptamana sau doua si fiindca nu are banii necesari, ia un credit sa se cazeze.

Si dupa ce ca nu are bani sa isi asigure dormitul, se imprumuta si pentru mancare. Uneori viata pune oamenii la asemenea incercari, dar nu si pe cei prevazatori care isi fac din timp asigurari de sanatate cu acoperire completa, avand in acest mod gratuitate la toate serviciile medicale de care au nevoie sa se faca bine.

S-a modernizat cliseul „bani de spital” auzit din generatie in generatie, devenind asigurare de sanatate. O persoana prevazatoare are posibilitatea de a intra in acest moment pe site-ul brokerului de asigurari Asigurare-de-sanatate.ro si este libera sa isi configureze polita dorita. Ea poate selecta plata lunara a sumei si nici nu va simti cand i se va retine din salariu.

Luna de luna banii se strang, iar in caz de imbolnavire posesorul asigurarii va fi ingrijit asemenea unui pasa fara sa fie obligat sa scoata bani din buzunar sau de pe card sau sa isi vanda din lucrurile valoroase pe care le are.

Pentru un familist care are copii, imbolnavirea cade ca un trasnet. El stie ca nu mai poate contribui la bugetul familiei, mai mult de-atat, daca nu are asigurare, toti vor fi condamnati la lipsuri, la imprumuturi, la austeritate.

Costa atat de putin sa isi rezerve cineva 10 minute sa studieze problema asigurarilor de sanatate facultative, apoi sa isi configureze asigurarea aleasa dupa ce s-a informat in prealabil despre avantajele pe care le au asiguratii, incat nimeni nu ar trebui sa mai riste!

Reprezinta un risc ca un sofer care conduce mii de kilometri in afara tarii pe autostrazi, dar si pe drumuri laturalnice, fiind expus pericolelor sa nu posede o asigurare de sanatate!

Un om care lucreaza la mare adancime sau la inaltime si care se poate oricand accidenta nu se poate prezenta la serviciu fara asigurarea medicala facultativa.

Asigurarea facuta de angajator nu este suficienta. Uneori si pentru copii parintii scot bani din buzunar cand se duc cu ei la diferite controale, analize, investigatii. Pentru adulti cheltuielile medicale devin astronomice.

Tocmai de aceea, o persoana prevazatoare, oricat ar fi de sanatoasa isi configureaza o asigurare facultativa de sanatate cu acoperire totala valabila pentru 3 ani, apoi la expirarea termenului are grija sa o reinnoiasca.

Pentru asigurarea de sanatate nimeni nu iese din casa si nimeni nu sta la coada nicaieri. Cu toate ca aduce avantaje imense posesorului, ea se obtine in modul cel mai facil cu putinta. Prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, persoana interesata intra pe site-ul brokerului si citeste toate articolele de prezentare din care va afla:

-cat de utila este asigurarea de sanatate facultativa;

-criteriile de stabilire a sumei pe care asiguratul urmeaza sa o achite lunar, trimestrial, semestrial sau anual;

-tipurile de asigurari;

-fondurile alocate pentru investigatii, consultatii, indemnizatia de spitalizare, cazarea insotitorului la hotel, in cazul in care se impune internarea intr-o clinica din spatiul european sau din Turcia.

Dupa ce se informeaza, vizitatorul site-ului este condus la aplicatia electronica aflata pe o pagina securizata. Nimeni nu va avea acces la datele personale ale celui care isi configureaza asigurarea sau achita cu cardul suma respectiva.

Totul decurge facil, iar la sfarsit, asiguratul va fi linistit, stiind ca in caz de imbolnavire va primi cele mai atente si eficiente ingrijiri.

Tinerelor care doresc sa faca un copil si poseda o asigurare de sanatate facultativa li se asigura atat monitorizarea sarcinii, cat si nasterea in clinici performante in care mama sta singura in salon si i se aduce copilul de cate ori doreste.

Configurarea asigurarii de sanatate facultativa poate fi realizata de catre utilizatorii de internet care poseda cunostinte medii de explorare a mediului online in cateva minute.

Sanatatea este scumpa, ea valoreaza enorm, de aceea trebuie sa fie asigurata acum. Uneori cateva zile de intarziere inseamna pierderi  imense.

E minunat ca asigurarile de sanatate facultative sunt disponibile si in Romania si ca s-au diversificat si specializat continuu!

Banii pusi bine pentru spital care erau cheltuiti inainte de vreme au fost inlocuiti de asigurari care nu se devalorizeaza atata timp cat sunt valabile.

By