• Sun. Jul 21st, 2024

Contract ddd + Servicii DDD in Bucuresti, formula succesului

By

In sala de mese a hotelului, la micul dejun sunt aliniate zeci de preparate pe care oamenii si le pun in farfuriile lor curate. Gasesc aici: mezeluri suculente, branzeturi simple sau cu nuci, verdeata si mirodenii, legume, fructe, oua prajite, carnaciori calzi, dar si felurite deserturi.

Oaspetii se uita, apreciaza belsugul de la mese si nu stiu ce sa aleaga mai intai. Clatite calde la micul dejun cu dulceata frumos ambalata, cat se pune o data pe desertul cald sau cu crema de ciocolata reprezinta un adevarat rasfat. Poate mama si bunica ar mai fi facut acest sacrificiu, sa se trezeasca la ora 5, ca la ora 7 sau 8 clatitele pufoase sa fie calde inca.

Mirosul este ademenitor, atmosfera de vis. Fiecare turist gaseste ceva pe plac, fiindca sunt la liber si maslinele si zacusca, si laptele si cerealele, plus, ceai, cafea sau felurite sucuri. Este adevarat ca totul este tinut sub control, vasele stralucesc de curatenie, dar este de mirare ca nu exista bazait de musca sau piciorus de soarece in acest loc.

Contract ddd + Servicii DDD in Bucuresti reprezinta cheia succesului hotelurilor si pensiunilor de tip all inclusive.

Oamenii isi pot pune ce si cat doresc pe farfurie, sunt incantati de curatenia care domneste peste tot si isi lasa farfuria fara grija pe masa, sa isi aduca si cafeaua, sucul sau ceaiul. In alte parti, ar fi trebuit sa puna un servetel pe mancare sau sa isi apere cu mana alimentele din farfurie.

Mustele sunt insistente si nu se dau batute cu una cu doua. Ele sunt in stare sa dea servetelul la o parte sa se atinga de mancarea din farfurie. Viespile nu rezista la mirosul de fructe si la gustul dulce al sucului sau al prajiturilor.

Omul savureaza preparatele la masa curata, se bucura de fata de masa imaculata si se gandeste cu recunostinta cat de mult au muncit gazdele ca el sa aiba totul la indemana si sa se bucure de concediu.

Dar acolo, in sala aceea in care mancarea este lasata fara grija peste tot se afla si munca unor oameni care nu se vad. Au venit, au curatat locul, au strans recipiente, tot si au plecat multumiti.

E vara, iar insectele intra peste tot. Daca nu intra in camera de hotel si in sala de mese este pentru ca inca isi mai fac efectul substantele utilizate la dezinfectie, dezinsectie si deratizare. In spatele confortului celui care vine la hotel sta munca echipei de specialisti care de 10 ani alunga daunatorii din camere, de pe holuri, din magazii, din bucataria restaurantului si din salile de mese.

Turistii se pot uita peste tot: sub pat, printre tevile caloriferului, pe sub scaune si fotolii si vor vedea ca nu exista daunatori in hotelul care are contract cu 3d-deratizarecompleta.ro.

Pe cearsaf nu exista nicio insecta care ar putea sa ciupeasca, sa produca boli sau daunatori si care ar putea fi dusa la intoarcere in apartament.

In aceste conditii, musafirul nu se teme sa se atinga de lenjerii, sa se intinda pe saltea, sa se abandoneze in bratele somnului, stiind ca in acel loc nimic nu il tulbura.

Orice proprietar de pensiune sau de hotel poate face la fel, fiindca etapele care trebuie parcurse sunt simple. Mai intai intra pe site sa vada portofoliul firmei, certificarile Iso si avizele, plus dovezile perfectionarii continue a serviciilor in cei 10 ani de activitate neintrerupta.

Materialele privind necesitatea distrugerii daunatorilor sunt utile pentru ca daca nu actioneaza la timp si stau cu soarecii sau gandacii de bucatarie in casa, oamenii se pot imbolnavi grav. Apeland la numarul de telefon de pe site nu mai este necesara o vizita la sediul firmei. Se poate ca managerul unui hotel din Pitesti sau al unui restaurant din Ploiesti sa doreasca un contract de prestari servicii cu firma prezentata mai sus. El poate solicita acest lucru telefonic si va primi raspuns pe loc. In plus, contractul va fi redactat la fata locului dupa prima deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Simultan cu distrugerea acestor daunatori, dispar si acarienii care se ascund in saltea si in perne, bacteriile, virusii si ciupercile invizibile cu ochiul liber din camere si din spatiile de depozitare.

Preturile se pot negocia, tariful de pornire fiind de 150 de lei. Firma asigura distrugerea insectelor din multe parcuri ale Bucurestiului, de aceea oamenii se pot aseza fara grija pe iarba, fiindca nu se iau capuse pe hainele lor.

Actiunea neobosita si sigura a specialistilor firmei a facut sa fie cei mai cautati de pe piata acestor servicii de indepartare a daunatorilor si sa se extinda atat programul de lucru, cat si orasele in care echipa se deplaseaza.

La aceasta firma se lucreaza de la ora 8 la ora 20 de luni pana vineri, dar se munceste si sambata intre orele 8-16.

Daca telefonul nu poate fi utilizat pentru detalii sau programare, exista o adresa de e-mail la care se pot trimite mesaje, dar si un formular online care simplifica efortul.

Echipa vine urgent acolo unde este chemata, iar rezultatele muncii ei sunt miraculoase. Acolo unde era neliniste noaptea si unde oamenii se temeau pentru sanatatea lor, totul este curat, iar somnul a redevenit linistit.

Un contract cu firma de deratizare inseamna anularea amenzilor si atragerea clientilor care vor observa conditiile din hotelul respectiv si il vor recomanda si altora. Poate ca intr-o zi si spitalele din Romania vor avea contract cu acesti specialisti care pot curata unitatile sanitare de microbi ca pacientii sa nu fie pusi in pericol.

 

By