• Sat. Jun 15th, 2024

Cât costă operația de blefaroplastie în România

By

Operația de blefaroplastie, o procedură estetică și funcțională ce vizează corectarea pleoapelor, a câștigat popularitate semnificativă în România.

În contextul unui an 2023 în care frumusețea naturală și rejuvenarea sunt la mare căutare, blefaroplastia se impune ca o soluție eficientă și accesibilă.

Blefaroplastia – una din cele mai solicitate intervenții faciale în 2023

Blefaroplastia, cunoscută și sub denumirea de corecție a pleoapelor, a devenit una dintre cele mai solicitate intervenții faciale în anul 2023. Această popularitate este atribuită atât dorinței oamenilor de a-și îmbunătăți aspectul estetic, cât și necesității medicale de a rezolva probleme funcționale ale pleoapelor.

Blefaroplastia poate fi realizată atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare. Intervenția pe pleoapele superioare elimină excesul de piele care poate să obstrucționeze vederea și să dea un aspect obosit. În cazul pleoapelor inferioare, procedura adesea se concentrează pe îndepărtarea pungilor de sub ochi și a pielii lăsate, oferind astfel un aspect mai tânăr și odihnit.

Principalul beneficiu al blefaroplastiei este îmbunătățirea aspectului facial. Prin eliminarea surplusului de piele și a grăsimii nedorite, această procedură poate reduce semnificativ aspectul îmbătrânit și obosit al ochilor. În plus, în cazurile în care pielea pleoapelor interferează cu vederea, blefaroplastia poate aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea vederii.

În 2023, blefaroplastia a evoluat prin adoptarea unor tehnici chirurgicale mai avansate, care asigură rezultate mai naturale și timp de recuperare redus. De asemenea, există o tendință crescândă de a combina blefaroplastia cu alte proceduri cosmetice, cum ar fi liftingul facial sau injectările cu Botox, pentru a maximiza efectul de întinerire.

Cât costă operația de blefaroplastie

Costul operației de blefaroplastie poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv de experiența și locația clinicii. La Dr. Radu Panțuru, un chirurg recunoscut pentru competențele sale în domeniul chirurgiei estetice, prețurile pentru blefaroplastie sunt structurate astfel: Blefaroplastia superioară (corecția pleoapelor superioare) cu anestezie locală: 1,450 EURO, Blefaroplastia inferioară (corecția pleoapelor inferioare) cu anestezie locală: 1,900 EURO, Blefaroplastia atât superioară, cât și inferioară cu anestezie locală: 2,900 EURO.

Este important de menționat că aceste prețuri pot include diverse aspecte ale procedurii, cum ar fi consultația inițială, intervenția chirurgicală propriu-zisă, medicamentele necesare după operație și urmărirea postoperatorie. Totuși, pacienții trebuie să fie conștienți că pot exista costuri suplimentare în funcție de necesitățile individuale sau de complexitatea fiecărei situații în parte.

De asemenea, alegerea de a efectua blefaroplastia cu Dr. Radu Panțuru asigură pacienților un nivel înalt de profesionalism și o experiență vastă în domeniul chirurgiei estetice, factori esențiali pentru obținerea rezultatelor dorite și pentru minimizarea riscurilor.

Pacienții interesați de blefaroplastie sunt încurajați să discute deschis cu chirurgul despre așteptările și preocupările lor pentru a se asigura că toate aspectele procedurii sunt bine înțelese și că decizia finală este una informata.

Pentru cei interesați de blefaroplastie sau dornici să afle mai multe informații despre această procedură, recomandăm vizitarea site-ului www.drpanturu.ro. Aici puteți găsi detalii suplimentare despre intervenție, puteți vedea poze cu rezultatele obținute de pacienți anteriori și vă puteți programa o consultație cu dr. Radu Panțuru pentru a discuta nevoile și așteptările personale.

By