• Sat. Jun 15th, 2024

Avantajele sistemelor de securitate

By

In 2019, politia a documentat aproximativ 36.400 de spargeri. Deci la fiecare 15 minute cineva a obtinut acces neautorizat la spatii rezidentiale sau comerciale. Desigur, nimeni nu vrea sa fie unul dintre cei afectati. Sistemele de securitate contracareaza acest lucru. A sti ca propria viata si posesiunile sunt in siguranta a fost intotdeauna o preocupare importanta pentru oameni. Din fericire, nimeni nu trebuie sa vegheze zi si noapte in aceste zile. Tehnologia de securitate de inalta calitate preia acum aceasta sarcina automat. Dar acesta nu este singurul avantaj pe care il aduc cu ele sisteme de securitate de la comenzi.ro pentru  interior si exterior la preturi foarte bune . In calitate de proprietar se pot beneficia si de urmatoarele:

  • Pleaca de acasa cu constiinta curata, chiar si pentru o perioada mai lunga de timp
  • Zonele din proprietate care sunt greu de vazut pot fi monitorizate
  • Alarma nu numai in caz de spargere, ci si in caz de incendiu si scurgeri de gaz
  • Intotdeauna gata sa actioneze imediat datorita controlului prin aplicatie si notificarilor in caz de urgenta prin SMS

Presupunerea ca spargerile au loc de obicei noaptea este inca foarte raspandita. Cu toate acestea, este de-a dreptul gresit. Politia sfatuieste din ce in ce mai mult sa nu se neglijeze securitatea propriilor patru pereti, chiar si in timpul zilei. Hotii sunt adesea neobservati noaptea. Chiar si asa, exista riscul ca unul dintre locatari sa se trezeasca. Acest lucru se poate intampla pur intamplator – sau din cauza zgomotului daca intrusii au o accidentare in intuneric.

In timpul zilei, cand proprietarul si vecinii sunt la serviciu, spargatorii ocolesc acest pericol. Se pot concentra apoi pe deplin sa nu fie vazuti de trecatori. Cu toate acestea, mainile experimentate deschid usile sau ferestrele in cateva secunde, ceea ce permite adesea intrarea neobservata. Acest proces dureaza mai putin de un minut si este aproape silentios. Odata ce intrusii au ajuns in incinta victimei, ei pot actiona acolo nestingheriti. Este cu atat mai important sa se bazeze pe sistemele de securitate, care sunt mereu active atunci cand nimeni nu este acasa.

Avantajul camerelor de supraveghere

In plus, tehnologia de securitate ar trebui sa trimita imediat avertismente de indata ce persoane neautorizate au acces. O spargere dureaza de obicei doar aproximativ cinci minute. Este foarte greu sa il prinda pe faptuitor in flagrant cand proprietarul nu este acasa. Deci fiecare secunda conteaza. Centrul de alarma este activat imediat. Pot fi folosite pana la opt sirene radio, iar hotii sunt imediat pusi la fuga. Securitatea cuprinzatoare este asigurata si in cazul unei pene de curent sau daca alimentarea cu energie a fost intrerupta in prealabil de un intrus. Sistemele au o baterie de alimentare de urgenta.

Produsul poate fi controlat, de exemplu, cu panoul de control. Acest lucru permite ca sistemul sa fie armat sau dezarmat, iar o alarma poate fi, de asemenea, declansata separat. O alta optiune pentru controlul sistemului de alarma este panoul de control.Cu ajutorul tagurilor decorative de proximitate, utilizatorul activeaza si dezactiveaza sistemul, declanseaza alarme si verifica starea sistemului. Toate acestea functioneaza deosebit de rapid si usor cu transmitatorul portabil.

 

By