• Sat. Jun 15th, 2024

10 pasi pentru o bronzare perfecta

bronz perfect

Daca vreti sa obtineti bronzul perect, este momentul potrivit sa cititi acest articol. Va explicam exact cum puteti obtine bronzul perfect fara efort si fara stres astfel incat sa va bucurati de cele mai bune rezultate.

Pasi esentiali pentru un bronz ca la carte

  1. Daca va doriti o piele bronzata perfect, asigurati-va ca va exfoliati in mod regulat pentru a evita acumularea, deoarece mai multe straturi de bronz pot duce la un rezultat neuniform. In plus, puteti apela si la bronzare organica.
  2. Daca va eplilati cu ceara sau cu lama inainte de a va bronza, asigurati-va ca o faceti cu mai mult de 24 de ore inainte de a va bronza.
  3. Cand va bronzati, folositi uleiuri si aplicati multa crema hidratanta cu o seara inainte pentru a obtine pielea cat mai matasoasa. Cea mai frecventa cauza a bronzului negru este pielea uscata, asa ca este esential sa hidratati zonele cu probleme (incheieturi si maini, coate, genunchi, glezne si picioare) imediat inainte de aplicarea autobronzantului.
  4. Pastrati palmele departe de cremele autobronzante – incercati sa folositi manusi de latex sau manusa aplicatoare in momentul utilizarii cremeri, apoi pur si simplu masati dosul mainilor cu autobronzant diluat cu crema hidratanta. Eliminatorul de crema autobronzanta– pe care il puteti folosi pana la patru ore dupa bronzare – elimina orice bronz nedorit.
  5. Cand va aplicati bronzul, asigurati-va ca sunteti acoperit peste tot. Nu va faceti griji daca treceti de doua ori peste aceeasi zona – bronzul va fi neregulat doar daca ratati anumite zone nu daca aplicati mai mult.
  6. Asigurati-va ca nu va frecati in bronzul gradual sau autobronzantul in trepte. Netezirea delicata este tot ce aveti nevoie, apoi puteti lasa produsul sa-si faca treaba. Frecarea poate face finisajul neuniform.
  7. Incercati sa evitati sa va spalati pe maini cat mai mult posibil in timpul in care produsul actioneaza – minim 2 ore. Incercati in schimb un dezinfectant pentru maini sau servetele. De asemenea, pentru a evita toate aceste batai de cap, puteti apela la solar Brasov.
  8. Bronzul nu va deveni mai profund cu cat il lasi mai mult – odata ce a fost pornit pentru timpul necesar (verificati pachetul) va va oferi culoarea aurie cu aspect natural pe care o urmariti. Pentru un bronz mai profund ar trebui sa aplicati din nou in zilele succesive – 2 – 3 zile la rand va vor oferi un bronz cu adevarat profund si bogat.
  9. Cand v-ati aplicat bronzul, purtati haine largi, inchise la culoare si evitati lenjeria intima stramta. Orice apasa pe piele poate face ca rezultatele sa fie putin neregulate.
  10. Mainile si fata se vor estompa mai repede decat restul corpului, asa ca aplicati solutii speciale pe fata si pe dosul mainilor pentru a va mentine bronzul mai proaspat pentru mai mult timp. Pentru un plus de culoare pentru restul corpului, incercati sa utilizati un intensificator la fiecare 2-3 zile – dar nu uitati sa lustruiti si sa hidratati, altfel culoarea nu se va intensifica uniform. De asemenea, cititi recomandarile producatorului cu privire  la aplicare.

By